ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آخرین جزئیات از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا | کندشدن روند مذاکرات غیرطبیعی نیست ایالات متحده آمریکا

آخرین جزئیات از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا | کندشدن روند مذاکرات غیرطبیعی نیست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری‌آنلاین، «اسماعیل بقائی» امروز -8 اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: حادثه بندر شهید رجایی را به ایران و هرمزگان و خانواده‌های بازماندگان تسلیت عرض و برای سلامتی مجروحان دعا می‌کنیم. از کشورهایی که در طول این مدت با ایران همدردی و اعلام کمک کردند به ویژه دولت روسیه تشکر می‌کنیم.
مسائل دوجانبه و غزه، محور سفرهای وزیر خارجه به چین و روسیه وی ادامه داد: سفرهای اخیر وزیر امورخارجه به چین و روسیه و رایزنی‌ با کشورهای منطقه مهم بود. در این گفت‌وگوها درباره مسائل دوجانبه و نیز درباره جنگ در غزه صحبت شد. نسل‌کشی در سرزمین‌های اشغالی با شدت ادامه دارد و در هفته گذشته 300 انسان به شکل‌های مختلف به قتل رسیدند و شاهد صحنه های هولناک قحطی در غزه بودیم.
وی با اشاره به اینکه جامعه جهانی به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی نتوانست به وظایف خود در این زمینه عمل کند، خاطرنشان کرد: همه انسان‌ها باید در برابر این نسل کشی بایستند.
هیات فنی آژانس در تهران حضور دارد سخنگوی وزارت امور خارجه درباره سفر هیات فنی آژانس گفت: این سفر در ادامه مذاکراتی است که هفته قبل بین مقامات ایران و آژانس صورت گرفت، این هیأت به ایران رسیده و امروز گفت‌وگوهای فنی با کارشناسان ایرانی خواهد داشت که یکی از آن‌ها موضوع پادمانی است. انتظار ایران از آژانس رسیدگی فنی و حقوقی به پرونده هسته‌ای ایران است.
بقائی درباره سطح آتی مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده گفت: احتمالا توییت وزیر خارجه عمان به درستی ترجمه نشده و منظور وی دور چهارم مذاکرات است که به ریاست اقای عراقچی و ویتکاف مانند دوره‌های قبلی برگزار خواهدشد.
بازداشت شهروندان ایرانی در فرانسه نقض قوانین حقوق بشری است سخنگوی وزارت امور خارجه درباره بازداشت دو شهروند ایرانی در فرانسه گفت: این یکی از تناقضاتی است که کشورهای اروپایی باید به آن پاسخ دهند. اینکه کسی به دلیل بیان مخالفت خود با یک نسل‌کشی تحت فشار قرار گرفته و به صورت خودسرانه بازداشت و از دیدار کنسولی محروم شوند، نقض قوانین حقوق بشری و آزادی بیان است.
بقائی در ادامه پاسخ به این پرسش افزود: ایران هر دو مورد را پیگیری کرده و در آخرین رایزنی با دیدار کنسولی با این دو شهروند موافقت شد. امیدواریم دولت فرانسه تکلیف این موضوع را روشن کند. شهروندان ایرانی مرتکب هیچ جرمی نشده و فقط احساسات انسانی خود را در مخالفت با جنگ در غزه اعلام کردند.
کندشدن روند مذاکرات غیرطبیعی نیست سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به ایرنا درباره نهایی شدن زمان دور چهارم مذاکرات گفت: طبق تفاهم مسقط و اعلام میزبان عمانی دور بعد برای شنبه برنامه ریزی شده و تصمیم گیری درباره زمان و مکان با هماهنگی سه طرف خواهد بود و تا به الان این دور روز شنبه 13 اردیبهشت برگزار خواهد شد.
وی درباره کند شدن روند مذاکرات هم گفت: این موضوع غیر طبیعی نیست و ورود به بحث‌های فنی زمان‌بر بوده و جز لاینفک مذاکرات است.
کد خبر 941411 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1423898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جام ملت‌های زیر 20 سال دختران آسیا| ایران با تیم‌های ژاپن، مالزی و گوام همگروه شد

اخطار جدی غول والیبال ژاپن به عطایی

اذعان اتحادیه اروپا به ادامه وابستگی به گاز روسیه

رده‌بندی نامزدهای کسب کفش طلا/ پدیده اسپورتینگ در صدر

8 نفر در جستجوی زندگی بهتر در اروپا در ساحل تونس جان باختند

8 نفر در جستجوی زندگی بهتر در اروپا در دریا جان باختند

ذخیره‌سازی نفت خام چین در ماه مارس افزایش یافت

تکواندو جام باشگاه های آسیا قرعه کشی شد

جام باشگاه‌های آسیا؛ رقبای تکواندوکاران ایران مشخص شدند

انصارالله یمن: کشتار صعده اوج شکست آمریکا را نشان می دهد

با حمایت وزیر بهداشت آمریکا؛ بهروز تابانی در آستانه دریافت ویزا و حضور در مستر المپیا

ارائه سرور مجازی رایگان 24 ساعته از ایران تا آمریکا

ترامپ می‌خواهد دوباره با کیم ملاقات کند

خرید تضمینی پیاز آغاز شد

دستور ویژه رئیس قوه قضاییه برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصرین احتمالی حادثه بندر شهید رجایی

دستور ویژه اژه‌ای برای برخورد با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی

وجود ظرفیت‌های جدید برای توسعه روابط اقتصادی ایران و کویت

خودکشی فوتبال ملی عربستان با صعود مقتدرانه تیم های باشگاهی!/ قلع و قمع غرب و شرق آسیا با معجزه پول!

داور دیدار بارسلونا – اینتر مشخص شد

داور فینال چمپیونزلیگ برای بارسا-اینتر

ابراز همدردی چین با قربانیان حادثه انفجار بندر «شهید رجایی»

پکن خواستار خویشتن‌داری هند و پاکستان شد

فاز بلاتکلیفی در بازار فلزات معدنی در آستانه تعطیلات چین

چین خواستار خویشتن‌داری هند و پاکستان شد

توانایی شرکت ملی فولاد برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا

حضور موثر گل‌گهر در اجلاس همکاری ایران و آفریقا، حوزه معدن و صنعت فولاد

شاهرخی: آینده فوتبال ما مثل افغانستان است

کلیدواژه ایران در مذاکرات چیست؟ | ماجرای پیشنهاد ساخت راکتور با مشارکت آمریکا | اسرائیل ماجراجویی کند؛ پاسخ کوبنده می‌دهیم |‌ واکنش به اتهامات سوئد

کریمه در مرکز مذاکرات اوکراین

افسران وابسته به امارات به ارتش یمن پیوستند

نفوذ در لایه های میانی و کارشناسی صداوسیما از زبان یک اصلاح طلب/ مذاکرات ایران و آمریکا جنبه حاکمیتی و ملی دارد

توقف هیجان در بازار نفت

نفوذ در لایه میانی و کارشناسی صداوسیما به روایت یک اصلاح طلب/ مذاکرات ایران و آمریکا جنبه حاکمیتی و ملی دارد

2 تیراندازی در کارولینای جنوبی آمریکا با 11 زخمی؛ مظنون کشته شد

2 تیراندازی در کارولینای آمریکا با 11 زخمی؛ مظنون کشته شد

سرمقاله صبح نو/ واکاوی حادثه بندر از منظر سیاسی

بازی اردوغان از یمن و اردن تا لبنان و سوریه

آنچه دوربین سرباز اسرائیلی در غزه ثبت کرد

نبش قبر «حافظ اسد» در سوریه

حمایت لاوروف از کرسی دائم برزیل در شورای امنیت

قیمت ریال عربستان و شرایط دریافت ارز مسافرتی حجاج

قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

اتابک: ارزش صادرات غیرنفتی ایران پارسال به حدود 58 میلیارد دلار رسید

بندر شهید رجایی، آزمون سخت شرکت‌های بیمه

مشکلات جدی اقتصادی پیش روی ایالات متحده؛ تحلیل استیو هانک از موج تسونامی اقتصادی

بار جنگ اقتصادی بر دوش کارگران است

فراهم شدن بسترهای جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه

برخورد با مقصران و تعلل‌کنندگان حادثه بندر شهید رجایی

دستور ویژه اژه ای برای برخورد قانونی با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی

پیگیری اختصاص اعتبار ازاوراق گواهی سپرده خاص برای تکمیل پتروشیمی زنجان